TEMNENJE STEKEL na vozilih


DR.GLASS - VISOKOKAKOVOSTNO TEMNENJE STEKEL


Ena izmed temeljnih dejavnosti podjetja DR.GLASS je temnenje vseh vrst steklenih površin. Vrhunska kakovost temnenja stekel nas je v povezavi z cenovno dostopnostjo uvrstila v sam vrh podjetji, katerih dejavnost je temnenje stekel.


Na trgu smo prepoznavni kot usposobljen, profesionalen kolektiv, ki verjame vase v kakovost svojih storitev in pozitiven odnos do naši strank.


Zavidljivo število zatemnjenih vozil in prav takšno število navdušenih strank, ki nam izkazujejo zaupanje leto za letom, so naše največje reference. 
ZAKAJ TEMNENJE STEKEL?

Prepričani smo, da tudi vi poznate z občutek vsiljevanja tujih pogledov v vaše vozilo, prav gotovo se vam je že zgodilo, da ste dragocenosti pomotoma ležati v vašem avtomobilu in prav gotovo ste v vročih poletnih mesecih, kljub najnovejši klimatski napravi, preživljali ne prav prijetne trenutke v vaši razgreti pločevini.


Rešitev za vaše preglavice vam nudi DR.GLASS. Temnenje avtomobilskih stekel že dolgo ni več le modni dodatek. Razvoj folij je pripomogel k temu, da so folije vedno bolj uporabne in prinašajo vozniku in sopotnikom številne prednosti.
KAKŠNE SO PREDNOSTI TEMNENJA STEKEL?

Razlogi za temnitev stekel so predvsem v optimizaciji voznih pogojev, udobju ter varnosti. Naštejemo lahko nekaj temeljnih razlogov za dodatno zatemnitev avtostekel:


99% UV ZAŠČITA

 

Performirano folijo z vgrajeno UV zaščito lepimo na notranja stekla vozil. Notranje pregrevanje vozila se zmanjša do 80%, prepreči se neprijetno bleščanje in odstrani škodljivo UV žarčenje do 99%. V nasprotju pa običajna in tovarniško tonirana stekla ne vsebujejo UV filtra s tem pa UVA žarki prodirajo tudi skozi steklo.

 

PREPREČUJE ZASLEPLJENOST, ZMANJŠANA UTRUJENOST MED VOŽNJO


Močna sončna svetloba in intenzivno bleščanje vplivata na utrujenost voznika. Folija preprečuje nenadno zaslepljenost zaradi močnega sonca in bleščanja. Temnenje stekel omogoča udobnejše in varnejše vozne pogoje.


DELUJE KOT TOPLOTNI IZOLATOR, UČINKOVITEJŠA IZRABA KLIMATSKE NAPRAVE, ZMANJŠA SE PREGREVANJE NOTRANJOSTI AVTOMOBILA


Folija omogoča toplotno zaščito in prepreči pregrevanje notranjosti vozila do 80%. Kot toplotni izolator folija pripomore k optimalnejši izrabi klimatske naprave s tem se zmanjšajo stroški klimatizacije (stroški goriva). 


Zaradi preprečitve vdora sončnih žarkov preprečimo preparelost in obarvanje plastične in oblazinjene opreme avtomobila. Količina zaustavljenih sončnih žarkov in s tem senčenja je odvisna od prepustnosti posamezne folije. Protisončne folije odbijejo tudi do 99% sončnih žarkov, pri tem pa drastično ne vplivajo na vidljivost.


POVEČANA VARNOST IN MANJ VLOMOV


Namestitev folije omogoči stekleni površini dodatno trdnost. Pri morebitnem vlomu v vozilo je razbitje stekla močno oteženo. Koščki stekla ostanejo na sami foliji in se ne razletijo po notranjosti vozila.  Zatemnjena stekla so zaradi uporabljenih materialov bolj odporna na udarce in praske. V primeru nesreče, je verjetnost zdrobitve stekel in poškodb zaradi delcev stekla, veliko manjša. Hkrati so stekla med vožnjo veliko bolj odporne na mehanske poškodbe (praske, kamenčki).


ZASEBNOST


Udobno, brezskrbno in intimno vožnjo omogočajo folije saj preprečujejo direkten vpogled mimoidočih. Vsiljevanje tujih pogledov v intimo vozila je s tem onemogočeno kot tudi vpogled  dragocenosti, katere ne malokrat puščamo v vozilu. Pri tem pa  ostane vidljivost z notranjosti vozila v okolje nemotena.


ESTETIKA


Slednja a zato nič manj pomembna prednost je preprosto lepši videz zatemnjenega vozila, ki deluje enotno in estetsko prijetno.KOMU PRIPOROČAMO TEMNENJE STEKEL?

 

Temnenje stekel priporočljivo ZA VSA VOZILA IN VSE VOZNIKE. Starejša populacija se odloča predvsem zaradi varnosti in občutka zasebnosti. Mladi se na prvem mestu odločajo predvsem zaradi estetike na drugi strani pa prav tako cenijo vpliv zmanjšanja vlomov v vozila.Družine vsekakor na prvo mesto uvrščajo varnost in zaščito otrok pred vplivom UV žarčenja ter dodatno varnost v primeru prometne nesreče.


Temnenja stekel se poslužujejo tudi javne ustanove in različne pravne organizacije med njimi velja omeniti: reševalna vozila, službena vozila namenjena prevažanju tovora in dragocenih predmetov, ministrstva (vladna,protokolarna vozila), varnostne službe. Podjetja zatemnjujejo službena vozila z ciljem izboljšanja voznih pogojev in varovanje lastnine (preprečitev pogleda v notranjost vozila).